Hvilket bettingselskap har best odds

Det er i beste fall en misforståelse å hevde at ett bestemt bettingselskaper alltid har den beste oddsen. I virkeligheten er det aldri slik at en bookmaker alltid er den beste på odds.

post-image-2

Hvis du skal spille på sportsbetting, ønsker du selvfølgelig å vinne mest mulig om du har anledningen til det. Det betyr imidlertid at man må legge ned litt ekstra arbeid, og det er det ikke alle som ønsker å ta seg bryet med. Da går man samtidig glipp av muligheten til å vinne betydelig mer penger.

Gjør deg en tjeneste, og spre dine spillemidler hos flere bettingselskaper!

Det er nemlig en myte at det alltid er ett bettingselskap som alltid er best på odds. Noen ganger kan det være ett selskap, en annen gang et annet.

Hvordan finne beste odds hos norske bettingselskaper

Hør heller ikke på hva andre mener om hvor man finner den beste oddsen. Hvor det er best odds kommer jo helt an på hva du har tenkt å spille på! Det finnes mange, mange tusen forskjellige sportsbegivenheter man kan spille på til en hver tid, og det er uten betydning for deg hvilket bettingselskap som har den beste oddsen totalt sett for alle disse kampene.

Det som betyr noe for deg er:

Hvilket bettingselskap har den beste oddsen på akkurat de kampene du ønsker å spille på?

Det du må gjøre er noen enkle forberedelser. Før du i det hele tatt tenker på å spille på sportsbetting, bør du allerede ha opprettet en spillekonto hos alle de støre bettingselskapene.

Her finner du en liste over de beste norske bettingselskaper.

Når du har satt inn innskudd hos alle disse, er du klar til å begynne. Merk at vi ikke oppfordrer at du skal spille for mer enn du ellers ville gjort, men du må i stedet spre det du har av disponible spillemidler hos flere bookmakere.

En annen fordel ved å gjøre det på denne måten, er at du da får muligheten til å motta ekstra velkomstpakker hos alle bettingselskapene du registrerer deg hos, og dette er bare en ekstra bonus – den virkelige bonusen er at du nå kan velge den beste oddsen hver eneste gang du skal tippe på nett!

Så enkelt er det altså å alltid få den beste oddsen når du spiller på nett, og det krever bare noen minutter å få til dette. Bruk 30 minutter på å sette i stand dine betting-kontoer, spre midlene dine hos alle disse, og du gjør deg selv en tjeneste. Det er også tryggere, ettersom du da har spredt dine midler – og på den måten blir det vanskeligere å gjøre noe dumt som å spille bort alt du har av tilgjengelige spillemidler i løpet av noen minutter på en ulønnsom spilleautomat.

Med andre ord har vi nå gitt deg et gulltips, som vi håper kan hjelpe deg når du skal spille på sportsbetting på nett.

Hvordan finne beste odds for live betting?

Skal du drive med live betting blir det hele litt mer komplisert, fordi det er vanskelig å sammenligne mange odds live mens man skal følge med på hva som foregår i kampen. Likevel er heller ikke dette umulig, og ved å gjøre noen enkle forberedelser i forkant av kampen, kan man enkelt følge med på hvor du får den beste oddsen også når kampen pågår.

Dersom du åpner flere faner i nettleseren din kan du enkelt logge deg inn hos de forskjellige bettingselskaper der du har en konto, og følge med hvor du får den beste oddsen – da blir det også enkelt å få den beste oddsen også når du spiller med intens live betting!

For å komme i gang bør du først se igjennom denne listen av bettingselskaper og deretter åpne en konto der du allerede ikke har en spillekonto i dag.