Unibet

Unibet er det spillselskapet som alle norske spillere har et forhold til. De fleste har en konto her, og dersom du skal sikre deg den beste oddsen bør du alltid ha et beløp innestående her.

Bettingselskap Odds Kasino Anmeldelser Spill nå!
Unibet logo

3 x 200 kr gratisspill

1 000 kr + 50 free spins

Besøk Unibet Unibet

Unibet kan ofte by på bedre odds enn konkurrentene. Det er selvfølgelig ikke alltid de som har best odds, men ofte er det det, og det er derfor viktig å sjekke oddsen her før du spiller eventuelt et annet sted.

Problemet med å benytte flere bookmakere er kun det at du må ha dine spillemidler fordelt hos flere bookmakere. Det betyr at du kan spille for mindre hos hver enkelt bookmaker. Det kan også være en fordel, siden du da i det minste unngår å spille for store beløp og tape mye på en gang.

En annen fordel ved å spre innskuddene hos flere bookmakere er at du da kan få den beste oddsen til en hver tid. Noen ganger er det som nevnt Unibet som har overlegen odds, og da er det jo ingen grunn til å spille et annet sted der oddsen er dårligere.

Opprett en konto hos Unibet nå, og du kan i tillegg motta en eksklusiv bonus som du ikke finner så mange andre steder. Vi har nemlig funnet et tilbud som er bedre enn det du finner på hjemmesiden! Dette kalles eklsusive bonustilbud, og er noe de fleste spillselskaper tilbyr – vi har funnet frem til slike kampanjer for alle våre omtalte spillselskaper der dette er tilgjengelig.