Expekt

Expekt er et bettingselskap som er godt egnet for norske spillere som ønsker et bredt utvalg sportsbegivenheter å tippe på. Her finnes det også spilleautomater, mulighet for å spille poker over nett, samt andre pengespill.

Bettingselskap Odds Kasino Anmeldelser Spill nå!
expekt logo

1000 kroner bonus 

Expekt

Expekt Anmeldelse Expekt

Expekt er uunnværlig dersom du skal få med deg de beste oddsene. Noen ganger er det nemlig de som har den definitivt beste oddsen i markedet.

Det hører også med å si at det andre ganger ikke er de som har den beste oddsen, og det er nettopp derfor det er så viktig å ha tilgjengelig spillemidler hos flere bettingselskaper, dersom man til en hver tid skal få muligheten å benytte seg av den beste oddsen.

Nå skal det også sies at Expekt har svært konkurransedyktige odds, og ofte er det faktisk de som har den beste oddsen på en rekke norske sportsbegivenheter.

Her får du fine velkomstbonuser, og ellers mange bra spill å velge mellom. Vi liker spesielt godt utvalget av spilleautomater her. Det er mye fra NetEnt, og dermed spill som du finner hos mange andre operatører, men måten det er systematisert på her og kvaliteten på selve tjenesten gjør at de likevel har mange fortrinn som er i deres favør i forhold til selv de mest anerkjente andre spillselskaper.

Expekt er kort og godt en av de bettingsidene vi liker best, mye på grunn av gode odds og mange bra tippetips.