Bet2u

Bettingselskap Odds Kasino Anmeldelser Spill nå!
Bet2u

3000 kr

+ ukentlig reload bonus

3000 kr

+ ukentlig reload bonus

ANMELDELSE Spill nå

 Bet2u er en populær bookmaker på nett som lar spillerne spille på odds på hundrevis av ulike idretter og kamper. Her finner du alle de største kampene og turneringene innenfor ulike idretter, og du kan også spille på live odds mens kampene pågår.

Alle nye spillere hos Bet2u får doblet sitt første innskudd med inntil 3000 kroner.

Bonuser

En god velkomstpakke er viktig for å tiltrekke seg nye spillere, og dette har Bet2u forstått. Denne populære bookmakeren kan derfor friste med en saftig oddsbonus til sine nye spillere.

Når du setter inn penger for første gang hos Bet2u får du en oddsbonus på 100 % inntil 3000 kroner. Det betyr at du får hele 6000 kroner å spille for dersom du setter inn 3000 kroner som ditt første innskudd.

Eksisterende spillere kan se frem til en rekke faste bonustilbud og jevnlige kampanjer der Bet2u frister med veldig gode oddsbonuser.

Oddsutvalg og bettingmuligheter

Det er sport som står i fokus hos Bet2u, og her kan du spille på odds på hundrevis av idretter, turneringer og kamper fra hele verden.

Liker du å spille på fotball har Bet2u et meget stort utvalg der alle de mest kjente ligaene er representert. Men Bet2u lar deg også spille på en rekke andre sporter som tennis, basket, langrenn, ishockey og dart.

Hos Bet2u finner du også en egen avdeling for live odds. Dette gjør at du kan spille mens kampene pågår til en odds som stadig endrer seg.

Betalingsmetoder

Det er lett å gjøre innskudd og uttak hos Bet2u, og du kan velge mellom flere ulike betalingsmetoder.

Som norsk spiller kan du gjøre innskudd og uttak med Visa og Mastercard.

Skulle du imidlertid heller foretrekke å bruke en elektronisk lommebok kan du velge mellom Neteller, Skrill og ecoPayz. I tillegg tilbyr nettsiden Paysafecard som betalingsmetode.

Kundeservice

Trenger du å komme i kontakt med Bet2u sin kundeservice er denne åpen døgnet rundt.

Kundeservice kan kontaktes på support@bet2u.com eller telefon +44 161 768 12 94, og her får du snakke med en skandinavisk kundebehandler store deler av døgnet.

Du finner også svar på vanlige spørsmål på bookmakerens egen side med «ofte stilte spørsmål».