1xBet

Bettingselskap Odds Kasino Anmeldelser Spill nå!
1xbet

900 kr

3000 kr
+ 30 spinn

ANMELDELSE Spill nå

1xBet er et bettingselskap som stammer tilbake til 2011. De har dermed noen år på baken, men det er ikke nødvendigvis et veldig kjent bettingselskap her i Norge helt enda. 1xBet har derimot oddsbonuser, kampanjer, oddsutvalg, og mye mer som frister nordmenn til spill her. 

Kanskje aller mest nevneverdig er bettingselskapet sin evne til å ene og alene fremstille en sportsbook. Det finnes nemlig mange spilleselskap som satser på både betting og andre spill. 1xBet er derimot helhjertet innsiktet på betting og odds, slik at du aldri skal lure på om du mottar det beste her!

Oddsbonus på 100% opp til 1000 kr

1xBet har kanskje vært med i bransjen en god stund, men de deler ut oddsbonuser som om de skulle vært et helt nytt bettingselskap. Deres nåværende oddsbonus lyder på 100% i oddsbonus opp til 1000 kr. Her er omsetningskravet på lave og gunstige 5 ganger bonusen.

Bettingselskapet begrenser seg derimot langt i fra kun til en enkelt oddsbonus. De har også fortløpende kampanjer som kan begeistre enhver oddsspiller. Blant annet får du oddsakkumulator på opptil 10%, ukentlige tilbud, og oddsrace der du kan vinne biler og andre flotte premier.

1xBet innskudds- og uttaksmetoder

1xBet gir spillerne det meste en kan tenke seg innenfor innskudd- og uttaksmetoder. Mest nevneverdig her er nok at de mest populære norske metodene er tilgjengelige i det brede utvalget som passer for mange nasjoner. Visa, Mastercard, bankoverføring, og mye mer er tilgjengelig her.

Innskuddene er dessuten raske, slik at du kan spille umiddelbart etter innskudd. Dessuten er også uttakene raskt behandlet her, noe som kommer godt med om du skal vinne store kroner. Alt i alt er betalingsmetodene hos 1xBet moderne og gode, slik at dette kun blir en fornøyelse for deg!

1xBet lar deg spille på mobil!

Det lar seg ikke alltid gjøre å sette sine spill på PC-en. Heldigvis gir 1xBet deg muligheten til å sette oddsspill på mobil. Ta opp telefonen, tast inn deres nettadresse, og vipps så er du i deres optimaliserte sportsbook. Dette innebærer at format, navigasjon, touch følsomhet, og så mye mer er optimalisert for mobil.

Det betyr at du får omtrent den samme opplevelsen her som når du benytter deg av sportsbooken på PC. Uansett er det verdt å nevne at det samme store oddsutvalget, og de samme store oddsbonusene, også selvfølgelig er tilgjengelige i 1xBet sin mobile sportsbook.

Live betting hos 1xBet

Med årene har det blitt meget populært å sette sine spill på odds live. Dette innebærer at en kan vente noe og heller lese kampen sakte men sikkert, i stedet for å sette spillet uten å vite hvordan banespillet vil utvikle seg.

1xBet lar deg sette diverse oddsspill på mange forskjellige objekter live om ønskelig. Dermed kan du implementere dette i din spill strategi om ønskelig!

1xBet konklusjon

1xBet er et bettingselskap for de som elsker betting på odds mer enn noe annet. Med et stort oddsutvalg, enestående oddsbonuser, diverse kampanjer, og mye mer, så fremstår 1xBet som ett av de beste valgene innenfor bettingselskaper!